Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και επισκευές συναγερμών,καμερών και θυροτηλεοράσεων.

Αυτό που χρειάζεται είναι να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα βρείτε εδω . Θα κλείσουμε ένα ραντεβού για μελέτη χώρου,εξοπλισμου και έπειτα μαζί με τον τεχνικό μας θα ρυθμίσουμε την μέρα και την ώρα που θα γίνει η εγκατάσταση ή όποια επισκευή χρειάζεται.

Η επένδυση που κάνατε για την ασφάλειά σας βάζοντας σύστημα συναγερμού, δεν μπορεί να αξιοποιηθεί αν δεν φροντίσετε για τη σωστή συντήρησή του. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος και εγγυάται ότι το σύστημα θα σας προστατεύσει τη στιγμή που θα χρειαστεί. 

Βάση του κατασκευαστή, οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 2 χρόνια και θα πρέπει να αντικαθίστανται προτού εξασθενήσουν εντελώς. Μία προβληματική/πολυκαιρισμένη μπαταρία αφήνει το σύστημα συναγερμού σας εκτεθειμένο σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του υπόλοιπου συστήματος (άσκοπη ενεργοποίηση σειρήνας, βραχυκύκλωμα στην πλακέτα κλπ) 

Θυμηθείτε: 
Οι μπαταρίες είναι ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του συστήματος, γιατί εξασφαλίζουν ότι ο συναγερμός βρίσκεται σε ετοιμότητα ακόμη και σε διακοπή ρεύματος στο χώρο (από 8 έως 24 ώρες) 

Η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται τακτικά και οι μπαταρίες να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας (συχνές διακοπές ρεύματος εξασθενούν πιο γρήγορα την τάση της μπαταρίας) 

Η εταιρεία Eye Security electronics ασχολείται με την τοποθέτηση και το service όλων των μοντέλων θυροτηλεόρασεων και θυροτηλεφώνων των εταιρειων ELVOX-VIDEX-CTC-CTA κ.α στην Ελλάδα, σε λογικές τιμές

Κεραιών TV και Δορυφορικών συστημάτων 
Aτομικών 
Κεντρικών πολυκατοικιών 
Συγκροτημάτων 
Ξενοδοχειακών Μονάδων 
Οικιστικών μονάδων 
Δορυφορικές Λήψεις σε όλους τους δορυφόρους και για όλα τα πακέτα 

Close Menu